Vitt köksbord och fyra vita stolar

Vita köksbord

Funderar du på att skaffa ett vitt köksbord? Ett vitt köksbord är snyggt och fräscht, det ger en extra trevlig atmosfär till köket och lyser upp. Beroende på modellen kan det vara mer eller mindre elegant, men vitt ger alltid en liten känsla av lyx. Det är ett bord som ofta används flitigt till olika saker och därför något man bör välja med lite extra omsorg.

Hos Furniturebox hittar du mängder med vita köksbord som är snygga och mycket prisvärda

Det finns många olika varianter av vita köksbord, alla med sina egna specialiteter. Även om de alla är vita så kan ytbehandlingen ge dem ett unikt utseende, och så finns det ju ett så stort utbud av modeller. Vissa är vanliga, klassiska köksbord med fyra ben rätt upp och ner. Dessa passar in så gott som överallt, de är enkla men ändå snygga och funktionella.

Vitt förlängningsbart köksbord

Andra har de samma fyra benen, men dessa är svarvade eller dekorerade på andra sätt. En del bordsskivor har också en liten kant runt omkring som ger bordet det där lilla extra. Sedan finns det flera vita köksbord som har bara ett ben, en stor tung stam mitt under bordet. Detta kan göra det lite lättare att ställa stolarna runt omkring om man är några stycken, ingen behöver ha ett ben på fel ställe. Andra vita köksbord har metallben, som moderna designerbord.

Vitt bord och fyra stoppade stolar