Litet förlängningsbart köksbord

Små köksbord

Kan små köksbord vara något? Det är inte alla människor som har gott om plats i köket, men de allra flesta vill ändå kunna sitta runt ett bord och äta sin frukost och middag. Då kan ett smart litet köksbord vara en perfekt lösning. Dessa praktiska små bord tar ju nästan ingen som helst plats men tjänar ändå sitt syfte perfekt. Eftersom det idag finns flera olika modeller av små köksbord att välja mellan så kan man alltid vara säker på att man kommer hitta ett som passar in perfekt i ens lilla kök.

Hos möbelvaruhuset Furniturebox hittar du små köksbord i flera olika stilar och färger som är snygga och otroligt prisvärda

Det finns en stor mängd små köksbord som kan bli större vid behov. Till vardags så är den ena sidan nervikt och man sitter helst bara en eller två stycken åt gången. Men när det är dags för en stor middagsbjudning eller kanske till och med fest så kan bordet fällas ut och flera stycken kan tränga in sig. Ett annat populärt alternativ är ett litet köksbord med en praktisk skiva som ligger gömd under själva bordet och som enkelt kan sättas i när man vill ha mer plats.

Smidigt förlängningsbart köksbord

En del har ett separat matrum med ett stort middagsbord för större tillställningar, men vill också samtidigt ha ett litet bord för att äta varje dag. Vissa av dessa modeller är runda, medan andra är fyrkantiga. Många väljer idag ett köksbord som är tillverkat i trä, men det finns också en hel del snygga varianter i metall eller glas. Vita små köksbord kan ge ett luftigt intryck, men allt beror ju egentligen på vilken stil man har i köket. Ett svart, litet bord kan också vara riktigt elegant och snyggt, eller varför inte ett unikt litet klarrött bord om man känner att man vill ha en färg som står ut lite mer?

Klaffbord i vitlack med klarlackad träskiva och två vita stolar