Runt köksbord tillverkat i gummiträ med valnötsfinish

Runda köksbord

Letar du runda köksbord? Det finns många fördelar med att ha ett runt köksbord i hemmet. Bland annat så kommer alla människor mycket närmare varandra, det blir aldrig någon som hamnar på sidan om eller i ett hörn. Alla kan delta i konversationen och samtidigt ha ögonkontakt med de andra.

Hos Furniturebox hittar du en stor mängd runda köksbord till mycket attraktiva priser

Sedan är det ofta också lättare att få plats med fler personer runt runda köksbord. Det finns alltid utrymme för en extra tallrik eller stol. Hur många som kan sitta bekvämt beror på om det är fika eller middag. Själva bordet tar inte heller så stor plats, speciellt med tanke på hur många som kan sitta tillsammans.

Runt bord med trumpetfot i krom

En del runda köksbord har fyra ben, medan andra bara har ett enda stort ben i mitten. Det kan vara lättare att få plats med stolarna med det senare, men allt beror ju på hur många man är. Vissa modeller har en praktisk extra skiva som kan läggas i när man är riktigt många som ska fika eller äta tillsammans.

Runt matbord med skiva i glas

Runda köksbord är både snygga och praktiska. De finns att få i flera härliga färger, med vitt och möjligtvis naturfärgat som klara favoriter. Svart och brunt eller andra starka färger finns också tillgängliga, allt efter vilken stil man har i köket. Det absolut vanligaste materialet är trä, men också glas och metall har vuxit till sig, särskilt på senare år.

Runt bord i svart lack och fyra stolar