Köksbord i oljad ek

Köksbord i Ek

Kan ett elegant köksbord i ek vara något? Ett köksbord i ek är både snyggt och hållbart, och något som passar in överallt. Det låter kanske stort och tungt men det finns så många nätta modeller med köksbord i ek att alla kan hitta ett som passar in. Vissa varianter framhäver träets naturliga skiftningar, man kanske till och med hittar ett litet kvisthål. Andra har behandlats och lackats eller behandlats på olika sätt för att ge en jämn och len yta.

Hos Furniturebox hittar du mängder med köksbord i ek som är snygga och prisvärda

Till att börja med så kan man välja mellan mörka och ljusa köksbord i ek. Trots att det handlar om samma material så ger en mörkare yta ett helt annorlunda intryck mot en ljus. Man får samma goda kvalitet med ett träbord, det är bara olika smaker som kan tillfredsställas. Köksbord i oljad ek kan vara ett annat alternativ som också är riktigt populärt, för att inte glömma de som är gjorda av vildek. De ger en rustik känsla av tradition och historia, en plats där man gärna sitter och pratar över en matbit.

Köksbord med skiva i svart vittvarr mönster och ben i massiv ek

Köksbord i ek kommer alltså i en lång rad olika modeller och färger, det finns idag också vitlaserade varianter. Det är ett vackert material som håller bra och därför lämpar sig mycket bra för möbler.

Matbord i ek och fyra stolar