Billigt köksbord i vit MDF (träfiberskiva)

Billiga köksbord

Letar du billiga köksbord? Ett köksbord används ofta ganska mycket och kan därför bli rätt slitet efter ett tag. Många väljer därför att skaffa ett lite billigare köksbord när barnen är små så att alla kan känna sig avslappnade runt middagsbordet. Eller så är det kanske ens första lägenhet och det är så många möbler som måste köpas på en ganska så begränsad budget.

Fynda billiga köksbord hos Furniturebox

Oavsett ens situation i livet, så finns det en rad med snygga, billiga köksbord på marknaden idag. Framför allt på nätet där utbudet verkligen är enormt, med allt man kan önska sig. Många svenska nätbutiker, som Trendrum till exempel, har mycket rimliga priser och i tillägg till detta så erbjuder de även fri frakt (vid köp över 999 kr) hela vägen hem. Detta gör det ännu billigare att handla sina möbler online, för att inte tala om hur otroligt praktiskt det är.

Vitt bord tillsammans med fyra stolar

En del billiga köksbord är ganska enkla varianter som kan passa in var som helst. Det finns också bord som ser lyxiga ut, men som inte nödvändigtvis kostar så mycket att köpa. Allt hänger på modell och ytbehandlingen, så det kan löna sig att titta runt lite innan man bestämmer sig. Rektangulära eller fyrkantiga bord är vanliga val för den som har en budget att hålla sig till, men det finns även billiga varianter som är runda eller avlånga. Och även om svart och vitt kanske är det vanligaste idag, så kan man ju alltid slå på stort och prova på en lite starkare färg om man så önskar.

Valnötsfärgat köksbord och fyra stolar i grönt tyg