Köksbord.nu

Furniturebox Furniturebox

Furniturebox - en utmärkt
möbelbutik att besöka när man
letar fina små köksbord
till rätt pris

På Furniturebox.se hittar du
små bord i olika stilar och färger som är
snygga och mycket prisvärda

Små köksbord

Det är inte alla som har gott om plats i köket, men de allra flesta vill ändå kunna sitta här och äta. Då kan ett litet köksbord vara den perfekta lösningen, de tar nästan ingen plats men tjänar ändå sitt syfte. Eftersom det idag finns flera olika modeller att välja mellan så kan man alltid vara säker på att man kommer hitta ett som passar in i ens lilla kök.

Dels finns det små köksbord som kan bli större. Till vardags så är den ena sidan nervikt och man sitter helst bara två stycken åt gången. Men när det är dags för middagsbjudning eller fest så kan bordet fällas ut och flera stycken kan tränga in sig. Ett alternativ är ett litet köksbord med en praktisk skiva som kan sättas i när man vill ha mer plats.

En del har ett separat matrum med ett stort middagsbord för större tillställningar, men vill också samtidigt ha ett litet bord för att äta varje dag. Vissa modeller är runda, medan andra är fyrkantiga. Många väljer idag ett bord som är tillverkat i trä, men det finns också en hel del snygga varianter i metall eller glas. Vita små köksbord kan ge ett luftigt intryck, men allt beror ju på vilken stil man har i köket. Ett svart, litet bord kan också vara riktigt elegant och snyggt, eller varför inte ett klarrött om man vill ha en färg som står ut lite mer?

Smidigt förlängningsbart köksbord Klaffbord i vitlack med klarlackad träskiva och 2 vita stolar Klaffbord i vitlack med klarlackad träskiva Rektangulärt köksbord för två personer Förlängningsbart bord tillsammans med två svarta stolar Litet förlängningsbart köksbord Praktiskt litet bord för två personer (bordet går att förlänga vid behov)
Besök Furniturebox
Se alla köksbord som finns att köpa hos Furniturebox